Bjärkalägret 2019

Välkommen

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till sommarens Bjärkaläger som äger rum 7-12 juli 2019. Under sex intensiva dagar fyllda av roliga aktiviteter och härlig gemenskap bor vi tillsammans på Annexet till Nya slottet på Bjärka Säby.
Vi bor i rum om 2-6 personer, killar och tjejer var för sig. I anmälan uppger om det är någon du vill bo och vara tillsammans med så försöker vi ordna det. När du kommer till lägret blir du indelad i en ”familj” som består av del-tagare i olika åldrar. Deltagarna i familjen kommer du att lära känna lite extra under veckan och ledarna i din familj har ett särskilt ansvar för att se till att du har det bra och trivs på lägret. Dagarna på lägret är fyllda av bad, lek, tävlingar, sport, pyssel, fritid och gemenskap med gamla och nya vänner. Bjärkalägret är ett kristet läger och vi ledare kommer att läsa ur Bibeln och berätta om vår tro. Alla är välkomna oavsett vad man tror eller inte tror på.

En dag på lägret

8:30 Frukost
9:30 Morgonaktivitet (t ex sport, pyssel, kanot, lekar, bad)
10:30 Förmiddagssamling, bibel och samtal. Mellanstadiet och högsta diet delas in i olika grupper.
12:30 Lunch, kiosk
14:30 Lekar/tävlingar med familjerna
15:30 Fika (vissa dagar fortsätter aktiviteten även efter fikat annars är det bad och fritid).
17:30 Kvällsmat
19:00 Kvällssamling, film, lek, sång, bibel, berättelser och bön.
Den första stunden är gemensam därefter är det frivilligt om man vill delta eller inte.
21:00 Kvällsfika

När?

Lägret börjar söndagen den 7:e juli kl. 14.00 och håller på till fredagen den 12:e juli. Som förälder till läger-deltagare har du till uppgift att hjälpa till med städningen vid lägrets slut. Mer information kommer senare. Vi avslutar lägret med gemensam samling när vi har städat färdigt ca kl. 11.00.

Var?

Vi bor på Annexet vid Bjärka Säby Slott, 20 km söder om Linköping.
För vem? Lägret är för alla som är födda 2009 och tidigare. Lägret riktar sig främst till barn och ungdomar i Åkerbo och Linköping, de har företräde vid anmälan.

Mat?

Vi äter givetvis fantastiskt god mat på lägret, frukost, lunch, mellan-mål, middag och kvällsfika. Du som har särskilda kostbehov, meddela detta vid din anmälan så att vi kan göra vårt bästa också för dig. Pris 1 300 kr (fram till 3:e juni) därefter 1 450 kr.

Anmälan?

Du anmäler dig på här. Din anmälan är giltig när vi ser att din lägeravgift är betald. Betalning sker till Elimförsamlingens plusgirokonto 55 11 72-0. Ange Bjärka19 och ditt namn. Sista anmälningsdag är den 16 juni.

Ta med?

Sängkläder, kläder och skor för alla väder, badkläder, sportkläder, fick-lampa, bibel, anteckningsblock och penna och flytväst (om du har).

Frågor?

Har du några frågor kan du maila eller ringa Pelle Bark, pelle.bark@elim.se 0708-34 25 87 eller Johanna Elander, johanna.elander@elim.se 0739-01 29 49. Vi skickar ut mer föräldrainformation när vi har fått in alla anmälningar.

Lägret arrangeras av Elimförsamlingen i Askeby/Örtomta.