IMG_20210822_115708
IMG_20210822_115619
895_9546
894_9484
Semla
previous arrow
next arrow

Uppdaterad info med anledning av Corona

Vi har på grund av risken för smittspridning beslutat att pausa våra gudstjänster i Verkstan fram till påsk. Då tar vi nya beslut utifrån samhällsläget.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv: https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Församlingsledningen ber er alla att noga följa de rekommendationer som vi får från våra myndigheter med anledning av Coronaviruset. Vi uppmanar dej som har förkylningssymtom eller influensaliknande symptom att stanna hemma, för att inte riskera att sprida smitta vidare till andra, pga Corona. Och vi uppmanar dej som tillhör en riskgrupp att stanna hemma.

Följ gärna TV- eller radiogudstjänsterna. Flera församlingar, bland annat Ryttargårdskyrkan och Pingstkyrkan i Linköping, live-sänder sina gudstjänster via sina hemsidor och predikningarna går att lyssna på i efterhand.

Möjligheter

Vi får vara kreativa och hitta möjligheter att vara församling. Kan ni, om ni är friska, samlas i er cellgrupp eller omsorgsgrupp och fira gudstjänst? Kan du ta en bönepromenad ihop med en vän? Kan du uppmuntra någon med ett telefonsamtal?

Några riktlinjer

Vi avstår från hand/kramhälsningar.
Tänk på handhygien; tvätta händerna minst 20 sekunder.

Vi önskar dej allt gott och Guds rika välsignelse!

I vissa fall används cookie-filer på vår webbsida. Genom att fortsätta använda denna webbsida godkänner du att cookie-filer används.  Läs mer