IMG_20210822_115708
IMG_20210822_115619
895_9546
894_9484
Semla
previous arrow
next arrow

Verkstan Ung

Elimförsamlingens barn- och ungdomsarbete är en förening som kallas Verkstan Ung. Barn- och ungdomsrådet är dess styrelse och leder arbetet tillsammans med ledarna i våra grupper och i nära samarbete med Elimförsamlingens ledning.

Verkstan Ung är ansluten till riksorganisationen Evangeliska Frikyrkan Ungs Bidragsspår (www.bidragssparet.se) och via dem söker vi statsbidrag för vår verksamhet.

Genom att bli medlem i Verkstan Ung stöttar du vår verksamhet ekonomiskt. Du är också försäkrad hos Samspar under samt på väg till och från våra aktiviteter. Medlem blir man genom ett aktivt val att skriva under med sin namnteckning eller att säga ja digitalt. Alla barn och ungdomar i vår verksamhet kommer att få frågan om att bli medlemmar i vår verksamhet och vi hoppas att du vill stötta oss på det sättet!

Du kan välja att bli medlem via följande länk: https://forms.gle/NbHTVVi2FtsQC19C9

Medlemmar i barn- och ungdomsrådet 2023/24: Calle Wendler, Linda Uhrbom, Ida Olofsson, Ellinor Nilsson, Miranda Wendler, Frida Björk, Johanna Elander

Har du frågor? Kontakta: johanna.elander@nullelim.se

I vissa fall används cookie-filer på vår webbsida. Genom att fortsätta använda denna webbsida godkänner du att cookie-filer används.  Läs mer