IMG_20210822_115708
IMG_20210822_115619
895_9546
894_9484
Semla
previous arrow
next arrow

Stora Bjärka 2.0 2020

För tonåringar födda 2007-2002 ordnar vi i år ett mindre Bjärkaläger med max 30 deltagare. Start onsdag 1 juli kl. 19.00 och avslutning innan lunch på söndag 5 juli.

Vi ledare kommer att göra allt för att det här lägret ska bli fantastiskt! Men på grund av Corona behöver vi göra anpassningar av aktiviteter och vi kommer vara färre ledare och deltagare. Räkna alltså med förändringar i programmet i år och ställ in dig på att själv bidra till att Bjärka 2.0 2020 blir det bästa för alla!

Om vi får fler anmälningar än platser kommer vi behöva göra ett urval enligt: 1. Tonåringar som deltar i våra verksamheter. 2. Tonåringar från Åkerbo samt kompisar till tonåringar i våra grupper. 3. De som var med på lägret förra året. 4. De som anmält sig först.

Anmäl dig här senast 12 juni. Har du redan intresseanmält dig, så svarar du på mailet om du fortfarande vill ha din plats eller inte. Efter att anmälan stängt får alla invänta en bekräftelse på om man har fått plats på lägret, först efter det ska du betala. Kostnaden är 1000 kr.

En anhörig per familj är ansvarig för att hjälpa till med städningen av de allmänna lokalerna kl. 10.30 på söndagen. Ungdomarna har själva städat sina rum. Anmäl vem det är som kommer till maja.persson@nullelim.se innan lägerstart.

Medtag: Sängkläder, kläder och skor för alla väder, badkläder, sportkläder, bibel, anteckningsblock och penna, flytväst (om du har och vill kanota), tvål till handtvätt, handsprit om du vill använda det, pengar till kiosk och insamling (inga kontanter!) och så klart ett glatt humör.

Medtag inte: Värdesaker, vi kommer inte tillåta energidryck på lägret.

Hur har man läger i Corona-tider? Vi har en handlingsplan för detta, var vänlig läs den och prata med ditt barn om den innan lägret!

Det viktigaste är att om ditt barn har minsta förkylningssymptom måste vi be er att stanna hemma från lägret! Förkylda deltagare och ledare kommer att få åka hem från lägret direkt. Det är därför viktigt att vi har telefonnummer till er föräldrar som vi kan nå er på under dagarna. Vid sjukdom kan en del av lägeravgiften betalas tillbaka. Vi kan heller inte p g a max 50-gränsen ta emot några besök på lägret.

Om du vill följa lite vad som händer på lägret, gå in och följ @VerkstanUng på Instagram och Facebook.

Vi ledare ser så mycket fram emot detta läger och att få träffa alla deltagare!
Välkommen!!

I vissa fall används cookie-filer på vår webbsida. Genom att fortsätta använda denna webbsida godkänner du att cookie-filer används.  Läs mer